Klik på billederne for at se mere!

Udvendigt       -       Invendigt       -       Lokalerne

Til salg:

Teglgade 21, 8643 Ans By
Flot bolig og mindre erhverv med mange muligheder.  
Pris
: kr.3.500.000,-
Download salgsopstilling her!  

Bolig:
142 m2 rødstensvilla, 1 soveværelse + 4 værelser, 1 badeværelse m/toilet + 1 gæstetoilet, stor stue med køkken alrum. Dejlig lukket have med overdækket terrasse.  

Erhverv: Festlokale (store sal: 90 gæster, lille sal: 40 gæster, kan lægges sammen til 130 gæster, veludstyret moderne køkken med vaskerum og lager, mellemlokale med service til 130 gæster), flot overdækket terrasse med udgang fra festlokalerne, flot indgangsparti med moderne toiletfaciliteter inklusive handicaptoilet, kontor med lager. Kontor og festlokaler står registreret som to adskilte erhvervslokaler. I alt 300 m2 erhvervslokaler. Endvidere mulighed for udvidelse.  

Beskrivelse: Bolig og erhvervslokaler er sammenbygget men adskilt med gange og døre, således at privaten og erhverv kan holdes separeret. Erhvervslokalerne er indrettet til fest lokaler men der er mulighed for at indrette lokalerne til andre former for erhverv: mad-ud-af-huset, bageri, kontor, lager, mindre produktion, handelsvirksomhed, udstillingslokaler, m.m. Endvidere er der mulighed for at ombygge til lejligheder (er forberedt).
Gode parkeringsforhold.

Bygningerne er fra 1972 og er moderniseret i takt med kravene til erhvervsdelen. Grundarealet er på 1642 m2. 

Beliggenhed: Midt i Ans by med gå-afstand fra børnehave, skole, lægehus, butikker, idrætsforeninger (sportshal, m.m.).

Ans er en by i udvikling, beliggende ved den smukke Tange Sø i Midtjylland, central beliggende med gode forbindelser til Silkeborg, Viborg og Århus.

Ring på: 86 87 03 06

Klik på billederne for at se mere!

Udvendigt       -       Invendigt       -       Lokalerne
free web counter
free web counter